Kemerden çantaya, ayakkabıdan kıyafetlere kadar farklı ürünlerde kullanılan kuşgözü modelleri, el işi ve hobi ürünlerinin de vazgeçilmezidir.

Ata imalat'ın ürettiği  kemerden çantaya, ayakkabıdan kıyafetlere kadar farklı ürünlerde kullanılabilen kuşgözü modelleri, el işi ve hobi ürünlerinin de vazgeçilmezidir. Farklı boy, renk, desen ve malzeme ile hazırlanan kalıplar, kullanıldığı ürünlerin daha uzun ömürlü olmasını sağlar.

Hayal Ettiğiniz Ürünü Gerçeğe Dönüştürün!

Farklı kalınlık ve özelliğe sahip kumaşlarda rahatça kullanılan kuşgözü kalıpları iki parçalıdır. Düğmeyle tam olarak sağlanamayacak olan tasarımlara değer katan ürünler, kusursuz bir görünüm için tercih edilir. Basılan ürüne sağlamlık getirirken hayal edilen tasarımların gerçeğe dönüşmesini da sağlayan kuşgözü parçaları ihtiyaca uygun olarak farklı ölçülerde üretilebilir.

Hobi ürünler üzerinde bolca görülen kuşgözü aparatlar, uzun süreli ve güvenli bir şekilde kullanılabilir. Reklamcılıktan tekstil sektörüne kadar farklı alanlarda özellikle bağlama parçası olarak kullanılan kuşgözleri, genelde yuvarlak tasarıma sahiptir. Tasarıma görsellik ve sağlamlık katan ürünlerimiz, Ata İmalat kalitesiyle alanında fark yaratır.

İhtiyaca Uygun Özel Üretim Fırsatı

Her zaman kendini yenileyen ve müşteri memnuniyetine odaklanan firmamız, ihtiyaca uygun özel üretim hizmeti verir. Kullanıldığı yerde işlevsel özellik gösteren kuşgözleri, kimi zaman sadece bir metal aksesuar olarak da değerlendirilebilir. Çanta, ayakkabı ve kıyafetler üzerine çakılan kuş gözü aparatlar, ürün renk ve tasarım özelliklere uygun olarak seçilmelidir.

Genellikle farklı büyüklüklere sahip yuvarlak kalıplar tercih edilirken, prinç şekilli kuşgözleri de son yılların en popüler tercihleri arasında sayılabilir. Bombeli, düz, altıgen veya oval tırnaklı modeller farklı yükseklik, dış ve iç çap ölçülere sahiptir. Uzun ömürlü ve dayanıklı kumaşlara değer katan metal parçalar, yıkamaya veya dış ortamda kullanıma uygun kalitede hazırlanır.

İhtiyaca uygun ürün sipariş etmeden önce web sitemizde yer alan modellerimizi inceleyebilir ve ekiplerimizin ürüne özel tasarım önerileri görebilirsiniz. Online hizmet ayrıcalığıyla siparişinizi kolay bir şekilde tamamlayabilir ve ürünlerinizi istediğiniz adrese teslim ettirebilirsiniz.