Moda dünyasının popüler tercihleri arasında yer alan salopet modelleri, farklı yaş ve zevkten tüketiciye hitap eder. Etek, pantolon ya da şort salopetler günlük hayatın vazgeçilmezleri arasındadır. Bebeklik çağından başlayan askılı giyim stili, aksesuarlarda özellikle çantalarda kullanılarak yaşama konfor katar.


Askıların Boyunu Kendi Tercihinize Göre Ayarlayın

Salopet ve ayar kancası olarak Ata İmalat'da ürettiğimiz modeller farklı özelliklere sahiptir. Uzunluk ve genişlik açısından değişik büyüklüklerde üretilen parça; dalgalı, düz kare ya da dikdörtgen şekilde tasarlanır. Genellikle jean, kadife ve kanvas kumaşlarla uyumlu renklerde hazırladığımız aksesuar parçası, ilgili ürünlerde kullanılan düğmelerle birlikte kullanılabilir.

Bebek, çocuk ve yetişkinlere özel olarak hazırladığımız salopet kancası, askı boyunun kişiye göre ayarlanmasını sağlar. Yıkamaya dayanıklı olan ürünlerimiz, güvenlidir. Üzerindeki askı boyunu sabitleme görevi gören çubuklar sayesinde kıyafet veya aksesuarların daha rahat kullanılmasını sağlayan parça, moda tasarımcılarının da göz bebeğidir.

Tek Parça Kıyafetlerde İnce Ayrıntı!

Tek parça kıyafetlerin değişmeyen rahatlığı, her döneme damga vurmalarını sağlar. Tulum ya da salopet olarak adlandırılan şort, pantolon veya etek modelleri yılın 365 günü farklı kombinlerle desteklenebilir. Yazın renkli tişörtler ve kışın da desenli çoraplarla uyum içinde kullanılacak modeller, hayat kurtaran kıyafetler arasında gösterilebilir.

Gün boyu rahatlık ve tarzını yakalamak isteyenlerin tercihi olan modeller, salopet kancası sayesinde sabitlenerek yakalanmak istenen hava tek hareketle sağlanabilir. Toptan üretim kapasitemizle müşterilerimizden gelen siparişleri kısa zamanda hazırlar ve teslimatı gerçekleştiririz. İhtiyaca uygun ölçü ve kalıpta hazırladığımız askı kancaları, uzun süre ilk günkü kalitesinde kullanılabilir.

Kullanıldığı ürüne değer katan metal parçalar, kişinin yaşam tarzının bir parçasıdır. Kimi zaman sıkı kimi zaman gevşek kullanma ihtimali yaratan kancalar, renkli kumaşlarla hazırlanan parçalara da değer katar. Ata İmalat'da toplu siparişlerinizi online olarak da verebilirsiniz.